Caviar BG

Любопитно и полезноЕсетрови хайвери – какво е важно да знаем
есетрови хайвери - какво е важно да знаем от caviar-bg

Есетрови хайвери – какво е важно да знаем

Есетрови хайвери – какво е важно да знаем за качеството на хайвера?

За да похарчите значителни пари за есетров хайвер, то Вие трябва да знаете поне малко или нищо за него. Да незнаете нищо звучи плашещо, както за някой начинаещ пияч на вино, който  се опитва да намери най-добрия баланс между хубаво вино и храна за своята трапеза. Старайте се да получите най-доброто качество есетров хайвер, според Вашия бюджет.

Ето как:

*Класирането по размер на зърната е от първостепенно значение – колкото по-едри и твърди са зърната, толкова по-добре.

*Много важно е да се уверите, че хайвера се набавя от чисти, девствени води. Хайверите от Caviar-bg идват от ферми за аквакултури, които са независимо сертифицирани съгласно международен стандарт за високо отговорни аквакултурни практики. Качеството на водите във фермите е предмет на постоянен контрол, покриващ най-високите стандарти за качество на водите.

*Създаването на специални селекции от есетрови хайвери е изключително умение от страна на хайвер-майстори от цял свят. Много опит, знания  и традиции  са нужни на хайвер- майсторите, които създават изключителни, рядки по вкус, аромат и цвят брилянтни селекции.

Защо яденето на есетров хайвер е инвестиция?

Яденето на есетров хайвер е нещо, което мнозина се стремят да ядат по романтичен и дори по превъзходен начин и често е инвестиция. Точно за това яденето на хайвер по правилния начин трябва да има смисъл.

Но как Вие трябва да се наслаждавате на този уникален деликатес?

Потребителите вероятно ще похарчат доста пари за специален повод за който да поръчат есетров хайвер. За да се насладите истински доверете се на превъзходните предложенията на Caviar-bg.com и направете повода запомнящ се!

Разбира се хайверът не е евтин начин да се забавлявате. Трябва да печелите добре за да имате качествен хайвер! Важно е да се забавлявате с хайвер с някой когото обичате.

Хайверът  може да се сервира върху топли храни, но винаги да е охладен.

*Хайверът е страхотен в/у задушени картофи и прясна сметана;  

*С паста и масло;

*Върху канапе от блини, препече хляб с масло или с черен хляб;

*Върху телешко задушено месо;

*Акомпанира се с много други храни;

Защо есетровия хайвер от Каспийския басейн е много рядък и скъп?

Каспийско море е особено благоприятната среда в света за естествено развъждане на есетрови риби.

Хайверът от Каспийско море стана изключително рядък и скъп. Безпощадният улов на есетри в миналото, от страна на бившите Съветски републики е допринесъл значително за намаляване на естественото развъждане на есетрите там. Затова повечето риби от есетров вид днес се отглеждат във  ферми в Белгия, Франция, Италия, Китай, САЩ, Уругвай и други страни.

Можете да поръчате от най-висококачествените есетрови хайвери онлайн още сега от нашия онлайн магазин.

Запишете се за нашия бюлетин, за да получавате първи актуална информация от Caviar-bg. Последвайте ни във Facebook и Instagram

X